BHV-Cursus

Wij verzorgen

BHV-cursussen

Als u op zoek bent naar een professionele en op maat gegeven BHV-cursus (Bedrijfshulpverlenerscursus), dan bent u bij Hulst Bedrijfsveiligheid BV aan het juiste adres! Voor de opdracht om voor u de BHV te mogen verzorgen gaan we vooraf met u in gesprek, zodat specifieke wensen en noodzakelijke zaken kunnen worden meegenomen in de opleiding. Wij geven zowel de BHV-basiscursus, waar iedereen heel logisch mee moet beginnen, als de BHV-herhalingscursussen om uw certificaat te kunnen verlengen. Wij geven de BHV-cursussen bij u op locatie of op ons kantoor aan de Transistorstraat 31 te Almere.

De Basiscursus Bedrijfshulpverlener die wij u aanbieden is inclusief Mobiele Trainingsunit en BHV-boek.

De Mobiele Trainingsunit heeft alles in zich om het onderdeel brandbestrijding, communicatie en ontruiming tot een succes te maken. In het BHV-boek staat alle benodigde informatie wat je moet weten als BHV’er. 

Tijdens de cursus wordt aandacht besteed aan het onderdeel Eerste Hulp waarbij u moet denken aan ‘ongevallen’ die kunnen gebeuren in en rondom bedrijf als gevolg van activiteiten in het bedrijf of buiten.

Het tweede deel bestaat uit het onderdeel ‘brandbestrijding’ waarbij geoefend zal worden met voornamelijk de schuimblusser, blusdeken en brandslanghaspel. De koolzuursneeuwblusser (CO2-blusser) wordt alleen behandeld als u deze heeft in uw bedrijf.

Vraag ons naar het actuele aanbod, zoals de open inschrijving voor de BHV-cursussen, of om te bespreken of wij een cursus naar uw wens kunnen verzorgen.

WAT VINDEN ONZE KLANTEN?

Onze klanten delen
hun ervaringen graag